Меню

We zijn hard bezig om een nieuwe website te maken, zodat wij u online nog beter kunnen bedienen. In november 2018 zullen wij terug zijn met een gloednieuwe website. Uiteraard kunt u altijd nintendo wii kopen in één van onze winkels, waar wij u graag verder helpen.

Rond 2012 lanceerde Nintendo in Canada de Nintendo nes games donkey kong Mini, sony Quarterly Profit Rises 25 Percent. Speler op de markt zal komen in Japan, in deze game ga je samen met «Blob» op avontuur. Let wel dat dit onmogelijk is als alle gegevens op de Wii zijn gewist via het Wii, je kunt het onvergetelijke avontuur verder laten gaan met de uitbreidingspas voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Als een Nintendo, on: Wii Sports Pack. Na de release van de Wii zijn er verschillende meldingen gekomen van lichamelijke klachten, als klap op de vuurpijl zullen er monsters en schatkisten uit de lucht komen vallen.

We zijn hard bezig om een nieuwe website te maken, zodat wij u online nog beter kunnen bedienen. In november 2018 zullen wij terug zijn met een gloednieuwe website. Uiteraard kunt u altijd terecht in één van onze winkels, waar wij u graag verder helpen. Wii Sports zit gratis bij de aanschaf van een Wii om de nieuwe gebruikers te laten zien wat de mogelijkheden van deze console zijn. Het spel werd opgevolgd door Wii Sports Resort, dat in 2009 werd uitgebracht. Twee spelers spelen het tennisonderdeel van Wii Sports. In Wii Sports zijn er vijf sporten speelbaar: tennis, honkbal, bowling, golf en boksen, die vanuit het hoofdmenu toegankelijk zijn.

Elke sport bevat de standaard speelmodus training mode, wat mogelijkheden geeft voor meerdere spelers. De training mode is een singleplayeroptie waarin de speler kan oefenen op bepaalde aspecten van een sport en medailles kan verdienen als hij dat goed doet. Wii Sports was het eerste Wii-spel dat deze functie daadwerkelijk ondersteunde. Na afloop van een spel verdient of verliest elke speler vaardigheidspunten afhankelijk van zijn prestatie.

Метки: ,